Veluwe Centraal Uitgelicht

STREET ONE OPENT IN ORANJERIE

STREET ONE OPENT IN ORANJERIE

Street One komt naar Winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn. Het damesmerk opent dit najaar haar deuren en vestigt zich naast Okay Fashion op de begane grond van het winkelcentrum.

Winkelcentrum Oranjerie is blij met de komst van Street One. Vorig najaar opende het winkelcentrum haar deuren weer volledig voor publiek na een indrukwekkende transformatie.
“Voor nu liggen er nog genoeg uitdagingen voor ons winkelcentrum” vertelt asset manager Edgar Majoor. We zijn continue bezig om passende huurders aan ons winkelcentrum te binden. We zetten hierbij in op een langdurige, duurzame samenwerking. Met Street One hebben we een hele goede partij gevonden die aansluit op ons aanbod.”

Openingsactie
De verwachte openingsdatum van Street One staat nu op 17 september. “Een bezoek aan onze winkel moet altijd een feestje zijn” vertelt store manager Susan. “Street One is een authentiek en eerlijk damesmerk dat altijd meegaat met de laatste trends. De collecties bestaan uit moderne en kwalitatief goede kleding met fijne pasvormen voor iedere vrouw.” Wil je profiteren van een mooie openingsactie? De eerste 10 dagen vanaf de opening ontvangt iedereen 20% korting op de hele collectie.

Overdekt, comfortabel en veilig winkelen volgens de corona-maatregelen van het RIVM doe je in Winkelcentrum Oranjerie.

Geplaatst door redactie.

(c) VELUWE CENTRAAL 2013-2020 | Buma Stemra SW19b.0001574 | KvK 64077446 | Grace Mag by Everestthemes

X