Veluwe Centraal Uitgelicht

Worldbeat band Trinity (NL) werkt samen met DJ Roberto Rosso

Worldbeat band Trinity (NL) werkt samen met DJ Roberto Rosso

Mocht je het gemist hebben door de corona crisis en af en toe een bui regen: de zomer is hier! Om er zeker van te zijn dat je het niet gaat missen, ongeacht het weer en de omstandigheden, heeft Trinity samen met DJ Roberto Rosso in 4 weken tijd een zomer single gemaakt. Ze werkten dag en nacht om het nummer af te krijgen voor de zomer ‘om onze fanbase een positieve start van de zomer te geven ondanks alles wat op dit moment gebeurt in de wereld,’ vertelt Elbert Smelt. ‘Nu hebben we het, eens te meer, nodig om te beseffen dat we niet alleen zijn in deze wereld.’

De overeenkomst tussen DJ Roberto Rosso en Trinity is snel gevonden: een liefde voor het geven van hemelse feestjes waar iedereen zich thuis voelt en onderdeel is van iets groters, iets hoopvols. Voor Trinity was het werken met muzikanten van een jongere generatie een avontuur. ‘Het is goed om je te laten uitdagen,’ vertelt Niek Smelt, drummer en producer van Trinity, met een grijns op zijn gezicht. ‘Ik denk zelfs dat het een voorwaarde is om relevant te blijven.’

De band en DJ Roberto Rosso dagen hun publiek uit hun favoriete moment van het nummer te filmen en te delen op hun socials met #ATULADO en @bandtrinity, @robertorossojd. ‘We zien ernaar uit waar onze fans mee aan komen zetten!’ zegt Robin Simon aka DJ Roberto Rosso

Het is voor Trinity een tijd geleden dat ze een volledig Spaanstalige track uitbrachten. Toch begonnen de Peruaanse roots weer te kriebelen en rond de zomer lijkt het alsof iedereen ineens van Spaanse teksten en Latino grooves houdt. De band is in ieder geval erg benieuwd waar dit nummer allemaal heen zal reizen.

Elbert: ‘Met teksten als ‘Ik zal je beschermengel zijn’ en ‘Volmaakte liefde verdrijft alle angst’ is dit nummer gericht op mensen zoals onszelf: dit zich soms alleen voelen. Die soms bang zijn in deze vreemde tijden. We hopen dat dit nummer als een zonnestraal je dag zal verlichten en je laat weten dat je nooit alleen bent.’

Dus: Zet de strandstoelen in de zon, parasol erbij en een mojito op een bijzettafeltje, deze track aanzetten en de zomer vibes zijn gegarandeerd!

Geplaatst door redactie.

(c) VELUWE CENTRAAL 2013-2020 | Buma Stemra SW19b.0001574 | KvK 64077446 | Grace Mag by Everestthemes

X