Veluwe Centraal Uitgelicht

Een nieuwe locatie voor IVN Apeldoorn

Een nieuwe locatie voor IVN Apeldoorn

Na 7 jaar naar tevredenheid gehuisvest te zijn in een lokaal bij Vrije school De Vijfster moest IVN-Apeldoorn deze locatie verlaten. De school groeit en ‘ons’ lokaal is weer nodig voor de kinderen.

Inmiddels is een nieuw gastvrij onderdak gevonden bij het Praktijk Centrum Bomen, vlakbij het Stadspark Berg en Bos. Daar kan IVN gebruik maken van een leslokaal voor de diverse natuurcursussen en bijeenkomsten met de leden van de vereniging.

Het Praktijk Centrum Bomen is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer en houdt zich ook bezig met allerlei boomgerelateerde thema’s. Daarbij gaat het niet alleen om de prestaties, maar vooral ook om het plezier. Dat sluit dus naadloos aan bij de doelstellingen van IVN, die via cursussen, excursies, projecten en andere activiteiten de natuur voor jong en oud dichterbij wil brengen.

Met hulp van veel vrijwilligers is de verhuizing inmiddels gerealiseerd. Komende maanden staan weer diverse korte natuurcursussen en andere activiteiten op het IVN programma, die corona proof worden gehouden voor een beperkt aantal deelnemers.

IVN-Apeldoorn bedankt de Vijfster voor de genoten gastvrijheid en hoopt bij het Praktijk Centrum Bomen ook weer op een prettige, zinvolle en langdurige relatie.

Meer weten over IVN in Apeldoorn? Kijk op www.ivn-apeldoorn.nl.

Meer weten over het Praktijk Centrum Bomen? Kijk op www.pcbomen.nl

IVN Apeldoorn

Geplaatst door redactie.

(c) VELUWE CENTRAAL 2013-2020 | Buma Stemra SW19b.0001574 | KvK 64077446 | Grace Mag by Everestthemes

X