Veluwe Centraal Uitgelicht

Denksportcentrum Noord aangepast van start

Denksportcentrum Noord aangepast van start

Met ingang van het nieuwe seizoen kan in Denksportcentrum Noord aan de Sleutelbloemstraat coronaveilig worden gebridged, geschaakt en gedamd. Voor de denksporters is niet alleen de onderlinge afstand vergroot, maar is ook zoveel mogelijk eenrichtingsverkeer ingesteld. Daarnaast worden beide speelruimten meer dan voldoende geventileerd en kan er alleen met pin betaald worden. Ondanks de diverse aanpassingen biedt de grote zaal onderdak aan 44 bridgers, terwijl in de andere zaal plek is voor 32 schakers of dammers. Informatie over clubs en speelmomenten vindt u op de website van Denksportcentrum Noord: denksportapeldoornnoord.nl/

Geplaatst door redactie.

(c) VELUWE CENTRAAL 2013-2020 | Buma Stemra SW19b.0001574 | KvK 64077446 | Grace Mag by Everestthemes

X