Veluwe Centraal Uitgelicht

Samenspraak is met spoed op zoek naar een tijdelijke locatie

Samenspraak is met spoed op zoek naar een tijdelijke locatie

We staan voor een uitdaging. We hebben de afgelopen maanden voorafgaand aan de vakantie alleen online van huis uit gewerkt vanwege Covid-19. We hadden gehoopt van onze vaste locatie, De Buurtkamer, weer gebruik te mogen maken, maar dit is vooralsnog nog niet toegestaan. Dus zijn wij op zoek naar een tijdelijke locatie waar onze vrijwilligers van het projectbureau weer samen aan de slag kunnen.

Het maatschappelijke doel van het projectbureau is mensen met een afstand tot de werkvloer begeleiden naar mogelijk regulier werk. Een onderdeel daarvan is sociale (werk)contacten leggen en alles wat daarbij  komt kijken. Werken op afstand was nu juist niet iets waar zij op zaten te wachten en stagneert daardoor de professionele ontwikkeling. 

Waar zijn wij naar op zoek?
Een (kantoor)locatie waar maximaal 6 mensen op een veilige manier, op maandag- en woensdagochtend kunnen werken. Niet alleen voor Samenspraak maar ook voor hun eigen ontwikkeling. 
De locatie is uiteraard gewenst in Apeldoorn en er mag best een beetje reuring zijn. 

Weet jij of heb jij een mogelijke locatie en is deze beschikbaar tot voorlopig januari 2021? Heb je meer informatie nodig? Dan horen wij het heel graag via de mail info@samenspraakapeldoorn.nl mail en wij nemen dan contact met je op

Geplaatst door redactie.

X