Veluwe Centraal Uitgelicht

Kanker en Corona

Kanker en Corona

Ontmoetingsochtend voor mensen met kanker die specifieke vragen hebben over kanker en Corona.

Vanuit de media komt er veel op je af wat corona betreft. Misschien wordt uw behandeling uitgesteld of misschien wilt u zelf nu geen beroep doen op huisarts of ziekenhuis? Misschien spelen er allerlei vragen en angsten door uw hoofd.  

Hierover praten kunt u op een speciaal hiervoor georganiseerde bijeenkomst. Deze is op dinsdag 10 november 2020 van 14.00 uur tot 15.30 uur in ons inloophuis van Stichting ‘kLEEF! Tijdens deze middag kunt u elkaar ontmoeten, steunen en ervaringen uitwisselen.

Bent u door u ziekte niet in staat om naar ons huis te komen om wat voor reden dan ook? Dan is het ook mogelijk dat de geestelijk begeleider van Stichting ‘kLEEF! op verzoek bij u thuis komt voor een persoonlijk gesprek.

Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst of bezoek aan huis? Mail dan naar info@stichtingkleef.nl of bel naar telefoonnummer (055) 576 26 76 van Stichting ‘kLEEF!. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Samenvatting:

Wat: ontmoetingsbijeenkomst ‘kanker en corona’

Wie: voor mensen die ziek zijn

Waar: inloophuis Stichting ‘kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn

Kosten: geen, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Aanmelden: Mail naar info@stichtingkleef.nl of bel met telefoonnummer (055) 576 26 76.

Geplaatst door redactie.

(c) VELUWE CENTRAAL 2013-2020 | Buma Stemra SW19b.0001574 | KvK 64077446 | Grace Mag by Everestthemes

X