Veluwe Centraal Uitgelicht

Deze week in Regio Totaal

Deze week in Regio Totaal

REGIOTOTAAL – ZATERDAG  21 NOVEMBER 2020

Thema van vandaag – Verstandig

REGIO TOTAAL, een programma voor de hele Stedendriehoek. Nieuws, achtergronden, interviews en uiteraard … muziek

Presentatie Chris Wolters en Fredde Forch, techniek Monique de Krosse

Vliegtuigmonumenten – Hans Goedings

Hans Goedings is aan het werk om monumenten voor vliegtuigcrashes in deze regio in kaart te brengen. Recent weer een nieuw geval: een vlucht in vredestijd die misgaat. Misschien zonder dat we het weten wordt er nog steeds gezocht naar antwoorden uit het verleden.

 Burgemeester Jos Penninx – Voorst

Nog steeds hebben we last van het COVID-19 virus, nog steeds gelden beperkingen, maar het lijkt er ook op dat we het virus toch weten te bedwingen. Daar hebben we een vaccin voor nodig, maar ook verstandige mensen. Een van die mensen is burgemeester Penninx van Voorst

Fredde Forch – onze huisdichter

In de studio de koning van het kwatrijn. Kwatrijn: 4 regelig gedicht – Fredde Forch. Wat deed hem deze week in de pen klimmen. Actualiteit: 20 nov; Dag rechten kind

DOTS – Duchesses of the Sea – Désirée Kranenburg

Vier vrouwen uit Deventer doen mee aan de zwaarste roeirace ter wereld: Astrid Janse (53), Remke van Kleij (58), Bela Evers (52) en Désirée Kranenburg (52). De Dames staan ineens aan de vooravond van hun grote roeiavontuur: hun deelname aan de Talisker Whisky Atlantic Challenge.

Geplaatst door redactie.

(c) VELUWE CENTRAAL 2013-2020 | Buma Stemra SW19b.0001574 | KvK 64077446 | Grace Mag by Everestthemes

X