Veluwe Centraal Uitgelicht

Archief is weer aangevuld

Archief is weer aangevuld

Deze keer kwamen we op een oude harde schijf heel veel oude radio uitzendingen tegen. Burgers In Je Speakers ten tijde van de Publieke Omroep RTV Apeldoorn, toen nog Radio Apeldoorn. Eric Kerkdijk en Martin Burgers waren iedere zaterdag avond present tussen 21:00 en 23:00 uur. We hebben eerlijk gezegd nog niet alles kunnen (durven) luisteren want het zijn 10 afleveringen. Inhoud onbekend, luisteren op eigen risico en onder begeleiding (of onder invloed) is niet verplicht maar het helpt wel.

Klik op het tabblad “Burgers In Je Speakers” om de programma’s te beluisteren of klik op de link hieronder.

RTV Studio 1 rond 2011

Geplaatst door redactie.

(c) VELUWE CENTRAAL 2013-2020 | Buma Stemra SW19b.0001574 | KvK 64077446 | Grace Mag by Everestthemes

X