Veluwe Centraal Uitgelicht

Verhuizing Studio

Verhuizing Studio

Wat heel klein begon in 2013, ietsje groter in 2014 juist daar waar het allemaal begon zal verdwijnen. Het “mediapark” van Veluwe Centraal zal verdwijnen. Het pand aan de Asselsestraat zal niet meer het onderkomen zijn aan de “oer studio” Het is een plek waar we persoonlijk heel fijn hebben gewoond maar zeker ook prachtige radio uitzendingen hebben mogen verzorgen! Voor jullie de fans, de sponsors, de luisteraars!

hieronder foto’s van de mooie en unieke plek waar onze studio heeft gestaan in de afgelopen bijna 20 jaar Apeldoorn.

Is het helemaal afgelopen? Nee,zeker niet! De stream en deze website blijft in de lucht. Voorlopig nog enkel muziek maar wie weet hoe het gaat lopen in deze bijzonder tijd waarbij radio toch opnieuw een belangrijke plaats inneemt als het gaan om informatie en contact met jullie: De Luisteraars!

we gaan eerst verhuizen, dan hopelijk bijkomen en gezond blijven en met elkaar het nare Corona virus uit de weg blijven

Namens het gehele Team
Keep Listening
Stay Safe!

Martin Burgers

2012
de trotse vlag aan de mast
2014 Inclusief de redactie en Tv edit plek
Kerstmis 2018
Studio Veluwe Centraal 22-3-2020

Geplaatst door redactie.

(c) VELUWE CENTRAAL 2013-2020 | Buma Stemra SW19b.0001574 | KvK 64077446 | Grace Mag by Everestthemes

X